Jocul browser Ferma Veselă

Devine cel mai mare fermier din toate timpurile! Întreaga Fermă Veselă se referă la propria te fermă.Plantează online cu legume și plante furajere pe câmpurile tale, ai grijă de animalele tele din hambar și dezvoltă-ți ferma! Oi lânoase, vaci fericite și albine bâzâitoare te așteaptă!

Când toate animalele sunt îngrijite, morcovii si porumbul sunt în plină floare- e timpul pentru o excursie în sat! La clubul fermierilor sunteți bine venit! Achiziționează decorațiuni pentru ferma ta, astfel te vor asalta clienții pentru mâncare proaspătă-până la urmă, trebuie să vinzi produsele ecologice! Prezintă portofoliul fermei tale la prieteni și decorează casa fermei visurilor tale, vizitează moara în satul 2,fă rost de bonusuri,astfel reducându-se timpul de creștere a plantelor tale, sau crește randamentul lor.

În acest joc simulativ-economic nu trebuie să fii expert în statistică pentru a reuși! Nu este nevoie de download-uri suplimentare sau software, poți începe chiar în browser-ul tău să ajungi de la fermier, la fermier șef! Ferma Veselă- un joc care a impresionat milioane de utilizatori.

Povestea din spatele jocului de browser

A fost odată un purcel, care a trăit pe o fermă minunată în țara Fermei Vesele.În general era fericit:se uita la strălucirea porumbului în razele soarelui, savura mirosul de vară care umplea întreaga fermă,asculta cum rivalizau găinile, se minuna cum se drăgăleau oile cu blana lor de lână.

Într-o zi, cu toate acestea, purcelul nostru a simțit că e ceva în neregulă: Casa Fermei nu a fost îngrijită de o lungă perioadă de timp.Vacile au devenit mai gălăgioase,deoarece nu au fost mulse. Și lâna oilor a crescut prea tare , că nu le-a tuns nimeni."Așa nu se mai poate" se gândi purcelul. "Am nevoie de cineva să mă ajute,să se ocupe de pământ,să hrănească albinele și să tundă oile.Cineva să aibă grijă de Casa Fermei și să viziteze Clubul Fermierilor în sat.

Și atunci ai ajuns tu la Ferma Veselă: să ai grijă de fermă, să te ocupi de animale și să ajuți purcelul să conducă ferma...Aștepți un final fericit? Atunci înfulecă-ți mânecile, apucă furca și lasă jocul browser Ferma Veselă, să te introducă în minunata lume a agriculturii! Joacă online cu milioane de jucători și vei realiza că jocurile simulativ- economice pot fii foarte interesante și distractive!

Caracteristicile jocului

Plante,plante,plante!

Comandă online câmpul fertil și crește 32 diferite soiuri de fructe și legume!Respectă diferitele stadii de creștere a plantelor, udă-le și fertilizează-le și hrănește-ți animalele din hambar cu cereale.Porumbul și morcovii ar trebui să crească mai repede? Atunci cumpără rețete și lasă bonusuri-le să te ajute!

Un hambar al bunăstării

Ai grijă de vacile tale, găini, oi și albine, căci de la ei vei primi pe parcursul jocului, printre altele lapte și lână. Prelucrează produsele animalice în maioneză, miere și brânză, sau vinde-le la clienții tăi.Căci productele bio sunt la modă! Experimentează, cât de distractive pot fii simulările economice!

Clubul Fermierilor te așteaptă

În acest joc browser comunitatea este foarte importantă: Fă-ți prieteni și fondați împreună un Club al Fermierilor! Jucați până la capăt Questuri amuzante, atingeți de la Medalia Bronz până la Medalia Platinum și vedeți cine de ce produse are nevoie! În piață găsești totul ce stă la inima fermierilor: Vinde porumbul în exces și stai la pândă pentru ofertele promoționale

Dar asta n-a fost încă totul

La Ferma Veselă sunt încă multe de descoperit! Un pat în lanul de porumb împodobește câmpul tău si Casa Fermei așteaptă numai să fie individual concepută de tine! Ajunge la nivelul 37. De la Fermier la Fermier Șef. Fă cunoștință cu viața la țară în jocul online, gratuit, Ferma Veselă!

Server: 
 
Autentificare: 
 
Parola: 
 
Ai uitat parola?
Înregistrează-te
Cere o parolă nouă
Noua ta parolă a fost trimisă la adresa de e-mail indicată.
Dacă ai un cont upjers, aici poți schimba parola.
Ai fost deconectat.
Mulțumim pentru vizită.

Te rugăm să reții:Ești deconectat automat la fiecare 2 ore. Aceasta este o metodă de securitate pentru a proteja conturile în cazul în care te autentifici de la un PC public (scoală, facultate, internet cafe) și uiți să te deconectezi.

Continuă să te distrezi jucând!

Echipa ta Ferma Veselă
Autentificare portal
Pe pagina de start, în viitor te poți conecta cu datele de portal prin autentificarea normală.
Eroare!
Ferma Veselă
România