Ideea jocului browser Ferma Veselă

Jocuri browser - Upjers.com

Ferma Veselă – Jocul browser despre fermă

În jocul browser distractiv Ferma Veselă, jucătorul își construiește propria fermă. Cultivă câmpurile sale, plantează legume și fructe, crește animale și explorează funcțiunile de joc variate. Ferma Veselă oferă distracție garantată într-un decor cu adevărat idilic


Ferma Veselă

Domnul propriei ferme

Prima oară Ferma Veselă transformă visele în realitate: Cine a visat despre propria fermă, va iubi acest joc browser.

Nu numai pentru iubitorii de animale

Bineînțeles aparține visului un grajd plin de animale. Dar îngrijirea vacilor, porcilor sau oilor este solicitantă, chiar și în joc browser!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Oaie

Fără munca de câmp nu se poate!

Pentru a umple gurile flămânde ale animalelor, jucătorul trebuie să organizeze hrană. Cel mai ușor prin cultivarea propriilor câmpuri. Fiecare dintre animale necesită propria hrană și nu ar trebui să stea flămând pentru mult timp. Dacă fermierul asigură întotdeauna mâncare turmelor, atunci va câștiga mai multe produse, ca lapte sau lână. Motiv suficient pentru a asigura aprovizionarea cu alimente în jocul browser.

Un joc browser îi face iubiți pe fermieri

Mulțumită acestui joc browser, între timp tot mai mulți jucători vor să devină fermieri: Succesul Fermei Vesele a devenit popular printre jocurile online cu fermă. Bineînțeles jocul browser sprijină interacțiunea cu prieteni și concurenți – la questuri se pot ajuta reciproc.

  • Joc browser complet gratuit
  • Grafică detaliată
  • Ferma Veselă este originalul joc fermă în browser

Screenshot 4
Screenshot 5

Vacanță virtuală pe fermă

Upjers a adunat deja destulă experiență despre administrarea propriilor terenuri și pământuri, cu simularea de grădină Molehill Empire. Distracție vine din experiențele continue de succes care provine din plantarea și creșterea propriilor răsaduri. Jocul browser Ferma Veselă mai face un pas și oferă jucătorului posibilități noi de a trăi creativ scenariile de fermă. Cum își gestionează fiecare ferma, ce plante și animale cumpără, depinde de gustul fiecăruia. Este sigur: În Ferma Veselă este ceva pentru fiecare!

Forum - Ferma Veselă