Farmecul unei simulări autohtone

Jocuri browser - Upjers.com

Ferma Veselă – Jocuri cu fermă diversificate

În jocul browser Ferma Veselă jucătorul se dezvoltă dintr-un simplu fermier într-un expert al muncii agricole. Așa își dezvoltă pas cu pas ferma sa , are grijă de animale și plantează diferite sortimente de legume. Ferma Veselă oferă o idee de joc originală într-un decor virtual idilic.


Ferma Veselă

Jocuri fermă la modă

Ferma Veselă invită jucătorii pe propria fermă: Săteni neexperimentați au răspunderea pentru propriile ferme, câmpuri și animale.

La arat până cântă cocoșul

Chiar și jucătorii noi știu foarte multe despre administrarea unei ferme. Până la urmă conceptul jocurilor cu fermă nu este fantezie!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Oaie

Joc cu fermă de neuitat

Desigur, aceasta nu este o simulare 1:1 de gestionarea agricolă. Din respect pentru fermierii care muncesc din greu, am îmbogățit jocurile de fermă cu un reprezentant, care conduce adepții săi, cu mult umor și ușurință prin meșteșuguri. Deoarece chiar și în jocuri fermă, trebuie depus efort înainte de a poate fi dus la piață marea recoltă obținută. Pentru asta ar trebui echipată ferma în mod corespuzător.

Jocurile cu fermă unesc fermierii

Jocurile cu fermă sunt o sursă lungă de divertisment de durată. Administrarea după propria dorință a unei ferme și devenirea în fermier renumit cu mai multe ferme, la mulți aprinde dorința pentru Ferma Veselă. În joc se întâlnesc zilnic numeroși fani loiali și utilizatori noi.

 • Mai multe informații despre comunitate pe portalul nostru!
 • Jucători noi – cea renumită joc cu fermă se dezvoltă din nou!
 • Ești un fermier înnăscut? Descoperă acum!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  O ofertă online pentru fanii multiplayer

  Ambele sate din Ferma Veselă sunt un punct central în interacționarea dintre jucători. Aici poți înființa propriul club de fermieri sau să pătrunzi în clubul unui alt jucător online. Aici ajungeți să vă cunoașteți și prin quest-le clubului vă consolidați prietenia. Concursurile oferite de comunitatea satului sunt o posibilitate bună de a concura cu alții, singur sau ca și club. În afară de asta fiecare server din Ferma Veselă îți permite să negociezi cu miile de jucători pentru a obține cel mai bun preț pentru recolta realizată. Aici jucătorii online nu sunt lăsați singuri!

  Forum - Ferma Veselă