Caracteristicile multiplayer al hitului online

Jocuri browser - Upjers.com

Ferma Veselă – Jocuri online fascinate

Plantare, udare, recoltare – cu aceste sarcini începe jucătorul în jocul browser distractiv Ferma Veselă. În simularea amuzantă cu fermă gestionează propria fermă, plantează, recoltează și crește diferite animale. O distracție adevărată, care impresionează milioane de oameni. Jucați și voi!


Ferma Veselă

Deja joacă milioane!

Cel puțin nu este lipsă de urmași printre fermieri: Ferma Veselă impresionează deja milioane de jucători online.

Împreună online!

În lumea jocurilor online jucătorul nu este niciodată singur. Prima oară jucătorii adevărați fac din jocuri ca Ferma Veselă o experiență deosebită.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Oaie

Jocuri online combinate

Deși dependenței de internet, interacțiunea cu alți jucători nu este evidentă în jocurile online. De regulă jucătorii browser se concentrează pe scenarii, care se bazează pe un joc individual. În Ferma Veselă jucătorul este de unul singur răspunzător pentru soarta fermei sale, dar cine dorește poate să contacteze și alți jucători online. Pentru o vecinătate bună!

Experiență de joc online pentru toate gusturile

Este decizia fiecărui jucător în parte dacă folosește sau nu caracteristicile multiplayer al jocului de succes Ferma Veselă: Simularea cu fermă oferă jucătorilor săi o mare doză de distracție, care prin comunitatea plină de viață devine și mai interesantă.

  • Pe portalul nostru fermierii rămân între ei!
  • O comunitate puternică vă așteaptă!
  • Jocuri online cu prieteni - pe Upjers.com!

Screenshot 4
Screenshot 5

O ofertă online pentru fanii multiplayer

Ambele sate din Ferma Veselă sunt un punct de bază pentru interacționarea între jucători. Aici poți întemeia propriul club de fermieri sau să te alături clubului unui alt jucător. Aici ajungeți să vă cunoașteți și mulțumită quest-lor clubului vă consolidați prietenia Concursurile oferite de comunitatea satului vă dau posibilitatea să concurați cu alți, fie singur sau ca club de fermier. Pe lângă asta fiecare server din Ferma Veselă îți permite să negociezi cu miile de jucători pentru produsele recoltate. Aici jucătorii online nu sunt lăsați singuri!

Forum - Ferma Veselă